https://lightandshade.be/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/65ce1266d669f.jpg

Meubilair

Design meubilair kopen? Ontdek ons groot assortiment!

Design meubels online kopen?

LightandShade heeft ruime keuze aan design meubels, om jouw interieur of tuin mee af te werken of op te frissen.

Een comfortabele lounge zetel, een mooie eettafel of gewoon een leuke eyecatcher voor in jouw interieur? Het assortiment design meubels is enorm groot! Je vindt er prachtige tapijten die jouw vloer mooi aankleden, comfortabele eetstoelen en speelse objecten die jouw interieur dat beetje extra geven. De woonkamer bv. is de ruimte waar we het meeste tijd in besteden, dus is het van belang dat je je in deze ruimte helemaal thuis voelt. 

De Beste prijzen voor de grootste merken!

Koop bij LightandShade uw design meubilair aan de scherpste prijzen voor merken zoals Seletti, Tonon, Magis en zoveel meer.

Heeft u elders een betere prijs gezien? Laat het ons weten!

Onze Showroom

Bezoek onze showroom indien advies nodig heeft over uw design meubels. Wij kunnen u helpen met lichtadvies of bij het uittekenen van uw lichtplan.

Bent geïnteresseerd in deze dienst? Of wenst u meer informatie? Dan kan u vrijblijvend contact met ons opnemen om een afspraak vast te leggen tijdens of na de openingsuren.

Filter op (1084 products)

Prijs

€ 0,00 - € 7.260,00

Collectie

Producten zijn toegevoegd aan vergelijker

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.