Merken Er zijn 34 merken

 • &Tradition

  &tradition of andtradition is een Deens design merk. Ze bouwt de Scandinavische traditie om tot eigentijds design. Ze hervormt, herdefinieert en vindt materialen, technieken en vormen opnieuw uit met zorg voor de natuur. Duurzaamheid is bij hen zeer belangrijk. 

  &tradition en Lightandshade werken samen om u een sublieme service te verstrekken.

 • Artemide

  Artemide is één van de globale leiders van de residentiële lichtsector gesitueerd in Italië. Ze zijn een bekwaam merk, gekend voor hun unieke filosofie, "The Human Light". Innovatie, onderzoek en kwalitatieve productie zijn slechts enkele van hun sterke punten. De Artemide lampen worden op internationaal niveau beschouwd als iconen van hedendaags design; ze worden tentoongesteld in de meeste musea voor moderne kunst en design collecties.

  Samen met Lightandshade bieden ze hun klanten een unieke en tijdloze collectie aan.

  0 producten

 • Brand van Egmond

  Brand van Egmond is een Nederlandse designstudio met een gelijknamig merk in verlichting. Het is een internationale trendsetter in exclusieve, handgemaakte design verlichting. De studio is opgericht in 1989 met het doel "kunst zonder teugels" te maken.

  William Brand studeerde af aan de Hogeschool voor de kunsten te Utrecht, waar hij architectuur bestudeerde. Zijn eerste werk, Chandelier, was een groot succes en sindsdien is het merk steeds blijven groeien. 

  Lightandshade en Brand van Egmond bieden u een kwaliteitsvol en tijdloos assortiment aan. 

  0 producten

 • Catellani & Smith

  Catellani & Smith is een Italiaans merk, gespecialiseerd in design verlichting.
  De collectie straalt 25-jarige expertise uit. Alle producten werden ontworpen in hun laboratorium of workshop.

  Ze spelen met materialen en bestuderen hun invloed op licht. Het overgrote deel van het assortiment bestaat uit onderdelen die een uitermate fijn vakmanschap vereisen. Catellani vereert het werk van de vakman, wiens hand de imperfectie creëert waaruit unieke producten ontstaan.

  Catellani & Smith 
  en Lightandshade zijn al enkele jaren partners en bieden u kwalitatieve en waardige producten aan. 

 • Delta Light

  Delta Light®, dat in 1989 werd opgericht, is vandaag uitgegroeid tot marktleider en trendsetter in architecturale verlichting. Het bedrijf krijgt wereldwijd erkenning voor zijn vernieuwende verlichtingsconcepten die binnen en buiten garant staan voor een subtiele mix van sfeer, elegantie, ... Al jaren zijn Delta Light & Lightandshade vaste partners in het voorzien van innovatieve architecturale verlichting. 

 • Diesel with Foscarini

  Diesel en Foscarini zijn partners en makers van Diesel with Foscarini.
  Beide bedrijven zijn Italiaans. Diesel is oorspronkelijk een kledingmerk, Foscarini een producent van designverlichting. Het resultaat is een aanbod met prachtige verlichtingselementen.

  Binnen het assortiment vindt u een uitgebreide waaier aan stijlen met een sterke persoonlijkheid. 
  Lightandshade en Diesel with Foscarini zijn goede partners en dromen ervan om u een uitstekende service te verlenen.

 • Fatboy

  Het Nederlandse merk Fatboy is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wereldmerk. De Fatboy zitzak, de kleine trendy Edison lampjes, de toffe accessoires zijn allemaal niet meer weg te denken. Betaalbaar en toch hoogstaand van design, gemakkelijk onderhoudbaar, gemakkelijk in gebruik, Fatboy is het allemaal. Gemaakt voor iedereen, van groot tot klein. Bruikbaar bij elke gelegenheid. Al verschillende jaren is er een goede samenwerking tussen Fatboy & Lightandshade. Dit zorgt dan ook dat er voor dat u voor geen verrassingen komt te staan (althans geen negatieve) & dat wij u een uitstekende service kunnen garanderen.


 • Flos

  Flos, pionier in Italiaanse designverlichting, werd opgericht in 1962 door Dino Gavina en Cesare Cassina. De samenwerking met vermaarde designers als de gebroeders Castiglioni en Tobia Scarpa, de zoon van de beroemde architect Carlo Scarpa, stond al van in het begin garant voor succesvolle designs. 
  Door de jarenlange samenwerking tussen Flos & Lightandshade is een perfecte service een standaard geworden.

 • Foscarini

  Wanneer u op zoek bent naar een prachtig, modern verlichtingselement is Foscarini hét merk. Alle aspecten van moderne verlichting worden hierin naar voor gebracht. Foscarini zorgt ervoor dat u kunt genieten van schitterende, betaalbare verlichting. Dit geeft uw interieur een extra duwtje in de rug bij het scheppen van sfeer. licht is dan ook essentieel in elk soort situatie. Foscarini is 1 van de pioniers in het maken van ultramoderne conceptuele verlichting. Al verschillende jaren werken Foscarini & Lightandshade samen om u een kwaliteitsvolle service te verlenen. Dit draagt dan ook bij aan een goede relatie tussen ons en u, de klant.

 • Imagilights

  Imagilights is een Belgische producent van designverlichting. In 2011 lanceerden ze hun eerste collectie. Het bedrijf is sterk gegroeid sinds toen; ze exporteren 150 verschillende modellen naar 100 verschillende landen. 

  Ze maken onder andere ook draadloze verlichting met efficiënte opladingstechnologie. 

  Imagilights en Lightandshade werken al enkele jaren samen en doen hun best om u van een zo goed mogelijke service te voorzien.

  0 producten

 • Ingo Maurer

  Ingo Maurer begon met het creëren van unieke lampen, verlichtingselementen en objecten midden de jaren '60. Sinds toen zijn hij en zijn team sterk gegroeid. Er werken ongeveer 60 mensen. Ze hebben grote showrooms in New York en München. 

  Lightandshade en Ingo Maurer zijn partners en bieden u een unieke collectie aan.

 • Jacco Maris

  Jacco Maris is een bedrijf dat design verlichting produceert. Alle producten zijn handgemaakt, waardoor specifieke wensen van opdrachtgevers tot in de kleinste details kunnen worden geïntegreerd. Kenmerkende elementen zijn roestvrij staal, zwart staal, gegoten metaal en messing.

  Hun producten zijn "stuk voor stuk unieke objecten die krachtige en spannende looks combineren met sierlijke harmonie en subtiele elegantie, en die stuk voor stuk vakkundig handgemaakt worden in onze eigen werkplaats."

  Lightandshade en Jacco Maris werken al enkele jaren samen om u een unieke collectie aan te bieden.

  0 producten

 • Kartell

  Een toonaangevend design bedrijf, gesticht in 1949 door Giulio Castelli, Kartell. Een symbool van Italiaans design wereldwijd. Een succesverhaal verteld door een prachtige reeks van producten. Van meubels tot verlichting en accessoires is Kartell een marktleider in prachtige & betaalbare design elementen.

  Kartell werkt samen met de meest prestigieuze internationale designers. De volledige collectie van Kartell is mooi om te bezien & handig om te gebruiken. Unieke stukken met herkenbare kleuren, speciale vormen zorgen ervoor dat alle puzzelstukken samenpassen en een mooi geheel vormen. de Kartell producten zijn direct herkenbaar over heel de wereld. Dit merk is dan ook gekend voor z'n duurzaamheid en onbetwistbare kwaliteit.

  Wij met Lightandshade streven ernaar om u ten volle te kunnen laten genieten van de gehele Kartell collectie.

  0 producten

 • Kundalini

  Kundalini. Naast ontworpen worden, ontwerpt licht onze perceptie van de wereld en van het leven op zich. Het woord is Sanskriet en betekent "de energie die in ieder individu bestaat en die, wanneer ontdekt, de ziel kan doen oplichten". Het bedrijf is opgericht in 1996 met het voorgaande motto. 

  Kundalini & Lightandshade zijn al verschillende jaren partners. Dit laat ons toe om u zo een uitstekende service aan te bieden.

 • Louis Poulsen

  Louis Poulsen is een Deens bedrijf dat in 1874 is opgericht, volgens de Scandinavische designtraditie. De functie en design van hun producten zijn aangepast zodat ze het ritme van natuurlijk licht reflecteren en steunen.

  Ieder detail in het design heeft een doel. Ieder design start en eindigt met licht. Het bedrijf stelt als doel het maken van een aantrekkelijke sfeer die mensen en ruimtes beïnvloedt.

  Lightandshade en Louis Poulsen werken al enkele jaren samen en garanderen u een vlotte en correcte service.

 • Lumina

  "Schoonheid is een noodzaak van de geest." De functie van Lumina is de oorsprong van de harmonie, en het design is het gevolg van de technisch bewuste keuzes. Design is een gevolg, geen doel. Van een natuurlijk geboren goed idee of intuïtie. Elke lijn, elk armatuur zal zijn eigen & onze eigen geschiedenis dragen. Al verschillende jaren is er een goede samenwerking tussen Lumina & Lightandshade. Dit draagt bij aan de goede & snelle service die u wenst.

 • Magis

  Magis is een bedrijf opgericht in 1976 dat design verlichting en meubels produceert. Het bedrijf bevindt zich in Italië, één van de meest dynamische industriële gebieden van Europa. 

  Het succes van Magis is gebaseerd op het verlangen om een brede waaier aan mensen toegang te geven tot hoogtechnologische en uiterst functionele kwaliteitsproducten voor thuis.

  Lightandshade en Magis werken al enkele jaren samen en bieden u een goede service aan.

   

 • Magis Me too Collection

  De Magis Me too collectie is een collectie van meubels en accessoires van Magisspeciaal voor kinderen ontworpen.

  Magis Me too wil kinderen laten proeven van creativiteit, sensaties en oplossingen door de grote namen in eigentijds design.

  Magis Me too en Lightandshade zijn al jaren partners en zorgen voor een goede service.

 • Marset

  Gesticht in Barcelona, in 1942, startte Marset als metaalgieterij, wat ook nog steeds terug te vinden is in hun design. Sinds 1965 hebben ze hun focus volledig geplaatst op het maken van design verlichting.

  Een team van designers bestaande uit mensen van over heel de wereld zijn constant bezig met het maken en ontwerpen van de verlichting van je dromen. De ontwerpen nemen je terug naar de jaren 60 & 70. Geen enkel ander merk geeft je die mix van vintage & modern zoals Marset dit doet. Dit benadrukt dan ook de exclusiviteit en de kwaliteit van hun producten.

  Hun eyecatchers zijn:

  - Discoco (door Christope Mathieu)
  - Tam Tam (door Fabien Dumas)

  Al verscheidene jaren, zijn Marset & Lightandshade aan het samenwerken om u, de klant, een uitstekende service te kunnen verlenen.

 • Modular Lighting

  Al verschillende jaren is Modular Lighting Instruments een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. 
  Het drukken van de stempel door de gewaagde campagnes, gedurfde ontwerpen en innovatieve technologie werpt z'n vruchten af.
  Het uniek zijn en opvallen tussen de massa is een van de pijlers bij Modular.

  Constant worden de technologische trends opgevolgd en toegepast bij het maken van high-end producten.
  Modular z'n eigen ingenieurssysteem heeft in het verleden al verschillende kenmerken elementen te weeg gebracht.
  Ook hun LED technologie is geoptimaliseerd.

  Top notch technologie en eigenzinnige designs zorgen ervoor dat Modular een pioneer blijft in de wereld van architecturale verlichting.
  Iedere stap, van ontwikkeling en productie, wordt geoptimaliseerd, 
  om zo producten te kunnen maken die geperfectioneerd zijn tot in het kleinste detail.

  Modular en Lightandshade zijn al enkele jaren partners en bieden u een goede service aan.

 • Nautic

  Nautic is het merk van productiehuis Tekna. Daarnaast is Tekna ook een studiebureau voor lichtplanning & ontwerp van projectgerichte verlichting.

  Nautic is vooral vervaardigd uit brons, koper, gietijzer en messing. Ze nemen sterke, originele werkwijzen en vormen uit het verleden over om ze te versmelten tot nieuwe toepassingen met een hedendaags en tijdloos karakter.

  Nautic en Lightandshade zijn al enkele jaren partners en bieden u een unieke collectie en vlotte service aan.

 • Nemo Lighting

  Nemo Lighting is een Italiaans design verlichtingsbedrijf opgericht in 1993 door Federico Palazzari. Nemo staat voor het terugkeren naar de roots van de innovatie die steeds Italiaans design inspireerde.

  Naast haar standaard collectie onderhoudt Nemo nog een Masters collectie. Dit is een collectie van producten ontworpen door designers die een fundamentele bijdrage leverden aan de creatie van eigentijds design.

  Lightandshade en Nemo Lighting zijn al enkele jaren partners en bieden een uitstekende service aan hun klanten.

 • Next

  Next is een designbedrijf en -merk dat in 2000 werd opgericht en dat verlichting produceert. Sinds 2005 is het bedrijf gelocaliseerd in Cologne, Frankrijk.

  Wanneer u iets van Next aankoopt, kiest u voor goede verlichting met een expressief design. Het bedrijf wil de beeldconventies en het kijkgedrag op zijn kop zetten. Hun producten worden op heel wat plaatsen gebruikt; warenhuizen, ziekenhuizen, binnenzwembaden, restaurants en woonplaatsen.
  Sinds 2012 worden de producten ontwikkeld door Constantin Wortmann.

  Next en Lightandshade werken al enkele jaren samen om u een zo goed mogelijke service te bieden.

 • Occhio

  Occhio is een Duits bedrijf dat eind de jaren '90 is opgericht door Axel Meise. Het hoofdkwartier is gevestigd in Wiener Platz in Munich Haidhausen (Duitsland). 

  Vandaag is Occhio één van de marktleiders van belichting met hoge kwaliteit in Duitsland. Ze exporteren vooral naar Midden-Europa. Occhio staat steeds sterker op markten zoals India, Australië en Rusland.

  Lightandshade en Occhio zijn partners en bieden u een unieke collectie aan.

 • Oluce

  Oluce is een bedrijf opgericht in 1945 in Italië door Giuseppe Ostuni. Het is het oudste Italiaanse design verlichtingsbedrijf dat nog steeds actief is tot op vandaag.

  Tot de collectie van Oluce behoren tafellampen, vloerlampen, hanglampen, buitenlampen en plafondlampen. Hun design is stijlvol en uniek.

  Lightandshade en Oluce zijn al enkele jaren partners en zorgen voor een goede service voor hun klanten.

 • Papamaria

  Papamaria is een Nederlands design merk van ontwerpstudio Mr Maria

  De intentie van het ontwerpduo is naar eigen zeggen een magische wereld te creëren en een glimlach op ieders gezicht toveren. Daarin zijn ze met hun vrolijke figuurtjes geslaagd!

  Lightandshade en Papamaria zijn al enige tijd partners en zorgen voor uitstekende service voor hun klanten.

 • PSMLIGHTING

  PSMLighting werd in 1992 opgericht en is gevestigd in Aalter, België. Ze produceren interieur- en tuinverlichting met oog voor kwaliteit, design en gebruiksgemak. PSMLighting streeft verder ook naar hoge flexibiliteit en klantgerichte service. 

  Het bedrijf staat in voor de productie van hun collectie, maar verzorgt ook verschillende projecten. Verschillende residenties, winkels, restaurants en kantoren werden ingericht door hen.

  PSMLighting en Lightandshade streven ernaar om samen een kwaliteitsvolle en duurzame collectie aan te bieden.

 • Radium

  Radium is een bedrijf dat opgericht is in 1904 in Wipperfürth. Ze produceerden wolfraamdraad van hoge kwaliteit. Door hun know-how werden ze één van de meest belangrijke bedrijven van de regio en nu behoort het tot de top van lampenproducenten. 

  De belangrijkste kenmerken van Radium zijn ervaring, vindingrijkheid, trouw van medewerkers, een hoge standaard en zeer efficiënte productie.

  Lightandshade en Radium zijn al jarenlang partners en doen hun uiterste best om u van een vlotte service te voorzien.

 • Royal Botania

  Royal Botania is een Belgisch bedrijf dat opgericht is in 1992 door Kris van Puyvelde en Frank Boschman.

  Het bedrijf importeerde eerst meubels uit Indonesië, maar deze bleken van slechte kwaliteit. Het besliste om zelf meubels te vervaardigen met veel hogere kwaliteit en ander design. 25 jaar later stelt Royal Botania 800 mensen tewerk over de hele wereld.

  Lightandshade en Royal Botania zijn partners en voorzien hun klanten van een goede service.

 • Secto Design

  Secto Design is een bedrijf dat is opgericht door Tuula Jusélius. Ze zocht een designer voor haar nieuw bedrijf en ontmoette Seppo Koho. De twee veroverden de markt van houten lampen, aangezien er op dat moment bijna geen producenten waren die deze maakten. Klanten van Secto Design zochten vooral passende lampen bij de houten meubels die ze kochten. 

  De lampen van Secto Design worden naar eigen zeggen vaak gekopieerd in goedkope materialen. Het bedrijf komt echter op voor zichzelf en vertrouwt erop dat haar klanten de kwaliteit van hun originele werken appreciëren.

  Lightandshade en Secto Design zijn al enkele jaren partners en garanderen u een vlotte en correcte service.

 • Seletti

  Seletti: Laat je verrassen door de unieke ontwerpen van Seletti. Je interieur krijgt meer kleur en persoonlijkheid met het vernieuwende en creatieve design. Artistieke en unieke oplossingen voor je dagelijkse behoeftes. Seletti werkt al verschillende jaren samen met Lightandshade. Hierdoor is het ook mogelijk voor ons om u een uitstekende service aan te bieden.

 • Slamp

  Slamp Lighting is een bedrijf opgericht in 1994 door Roberto Ziliani. Zijn doel was het creëren van een bedrijf dat lampen van hoge kwaliteit aanbiedt. 

  Rond zich verzamelde Ziliani een aantal van de beste internationale designers zoals Mendini, Cibic, Dalisi, Garro, Munari en ontwierp de "Slamp Tube". SLAMP is zo steeds blijven groeien, met als resultaat dat het vandaag één van de meest representatieve merknamen van decoratieve designverlichting is. SLAMP experimenteert vaak met nieuwe materialen en heeft vertrouwen in het instinct van haar designers.

  Hun producten ogen elegant en eigentijds. 

  Lightandshade en Slamp Lighting zijn al jaren partners en voorzien hun klanten van een zeer goede service.

 • Tonon

  Tonon is een designbedrijf uit 1926, opgericht in Italië. Ze baseren zichzelf op research en deskundigheid, culturele en marketing factoren, nieuwe materialen en technologiën. Tonon schept plezier in het nadenken over het creëren. 

  Alle producten van Tonon hebben de mogelijkheid om interieur te verbeteren, zelfs als de decoratie romantisch of klassiek is in plaats van innovatief of trendy. Hun producten zijn origineel, uniek en tijdloos.

  Lightandshade en Tonon zijn al enkele jaren partners en verzekeren u een goede service.

Filters

Prijs

0 € - 13785 €

Kleuren

Toon alles Verberg

  Informatie

  Accepteer

  Deze site maakt gebruik van cookies. Voor een optimale browse-ervaring moet het gebruik van cookies toegelaten zijn. Meer uitleg over deze cookies.